Contact

Telefoon:
072-2600015
www.verloskundigenpraktijk-stralend.nl
Email: info@verloskundigenpraktijk-stralend.nl
Facebook: Verloskundigenpraktijk Stralend

Locatie Egmond

Adres
Voorstraat 71
1931 AH, Egmond aan Zee

Locatie Heiloo

Adres
Strandwal 22i
1851 VM Heiloo
(Tevens hoofdlocatie)

In gezondheidscentrum De Strandwal

Locatie Limmen

Adres
Zonnedauw 6D
1906 HA, Limmen

In gezondheidscentrum Limmen

Hartelijk gefeliciteerd met jullie zwangerschap en welkom bij Verloskundigenpraktijk Stralend!


Wij zijn Jeannette Wezel & Eva van Duin en zijn als verloskundige werkzaam in regio Egmond, Heiloo en Limmen.  Verloskundigenpraktijk Stralend is een kleinschalige verloskundigenpraktijk, die naast professionaliteit staat voor persoonlijke aandacht, rust en betrokkenheid. Wij nemen jullie wensen en ideeën serieus en denken graag met je mee. Tijdens de spreekuren nemen we hier ruim de tijd voor. 

We hebben een goede samenwerking met andere zorgverleners uit de regio en staan in nauw contact met de gynaecologen. We streven ernaar dat je tijdens het hele proces van zwangerschap, geboorte en kraambed ons beiden even vaak ziet. Zo leren we elkaar beter kennen. 

Indien je je bij onze praktijk wilt aanmelden, kan dit direct na een positieve zwangerschapstest. Je kan dit doen via het aanmeldingsformulier op onze website: verloskundigenpraktijk-stralend.nl. Er is geen verwijzing van een huisarts of gynaecoloog nodig. Wanneer je onder zorg bent van de gynaecoloog, maar je wilt je aanmelden voor je kraambed, kan dit ook. Als je een keer wilt kennismaken in de zwangerschap, zodat je weet wie je zult treffen tijdens je kraambed, kunnen we hier een afspraak voor inplannen.

Wij wensen jullie een stralende periode toe en zien je graag in onze praktijk!