Contact

Telefoon
088 - 226 76 30

Locatie Limmen
Gezondheidscentrum Limmen
Zonnedauw 2
1906 HA Limmen

https://dokterbosman.nl/


Wij zijn Dokter Bosman

Bij ons gaat psychologische zorg hand in hand met een praktische en positieve aanpak. Wij stimuleren jouw talenten en helpen jou en je omgeving omgaan met dat waar je in het dagelijks leven tegenaan loopt. Jouw situatie, kracht en talent zijn voor ons het uitgangspunt. Wij kiezen voor een persoonlijke aanpak. Dat is Dokter Bosman en dat is psychologie van nu.

Dokter Bosman gaat over veel meer dan alleen reguliere geestelijke gezondheidszorg. Ons verhaal gaat over ontwikkelen, leren en ervaren. Over persoonlijke groei en prettiger leven.

Onze hulp

Dokter Bosman is er voor kinderen, jongeren en volwassenen met psychologische problemen of stoornissen. We bieden ambulante, tweedelijns geestelijke gezondheidszorg bij onder andere depressies, burn-outs, autisme, AD(H)D, PTSS, stemmingswisselingen en dwang of angsten. Dokter Bosman gaat verder dan er binnen de reguliere geestelijke gezondheidszorg mogelijk is, en heeft daarbij specifieke kennis in huis op het gebied van onder andere hoogbegaafdheid. Een stoornis kan vaak een groot effect hebben op iedereen in jouw omgeving. Daarom zijn we er ook voor vrienden en familie. Speciaal voor jouw vrienden en familie geeft Dokter Bosman diverse trainingen. Voor meer informatie over onze hulp bezoek onze website. https://dokterbosman.nl/

Wij zijn er voor jou

Wil je graag in gesprek met een professional van Dokter Bosman, onze specialisten staan klaar om naar je te luisteren en geven je graag advies. Bel ons op 088 226 76 30 of meld je hier aan. 

Vul bij de toelichting locatie Limmen in. De intake vindt plaats in Castricum, waarna de behandeling in Limmen plaats zal vinden.

Verwijzing en vergoeding


Kind & Jeugd
Ben je jonger dan 18 jaar en heb je een verwijzing, dan worden de kosten van de zorg vergoed door de gemeente waar je woont.

Volwassenen (18+)
Heb je een verwijzing, dan valt een behandeling vaak onder gecontracteerde zorg met verzekeraars. Dat betekent dat de verzekering je behandeling vergoedt als je een verwijzing van de huisarts hebt. Er kan wel een eigen risico gelden. Download hier onze brochure voor meer informatie.