Contact

Locatie Limmen
Maandag
Dinsdag (oneven weken)
Donderdag

Zonnedauw 2
1906 HA Limmen

Telefoon: 06-27410830
Locatie Katwoude
Dinsdag (even weken)

Huis aan het Water
Hoogedijk 7a
1145 PM Katwoude

telefoon: 06-27410830
0299-742790

Website

GC Limmen

Gezondheidscentrum Limmen
Zonnedauw 2
1906 HA LIMMEN

Routebeschrijving


Voor Wie?


Acupunctuurbehandelingen zijn geschikt voor mensen van alle leeftijden, voor simpelweg iedereen die met zijn gezondheid of geluk bezig is. Acupunctuur kan effectief zijn wanneer u een beetje uit balans bent, maar ook bij ernstige ziektes en aandoeningen.

Steeds meer mensen gebruiken acupunctuur aanvullend op de behandeling van hun huisarts, fysiotherapeut of andersoortige behandelaar. Dit bijna altijd met de reden om de genezing van hun klacht te bespoedigen of om de pijn die met de klacht gepaard gaat te verminderen. Bent u dus reeds in behandeling en wilt u uw genezing bespoedigen, dan kan ik u daar goed mee helpen!

Wilt u meer weten ?

Over Sanja van Dijk


Na mijn HBO opleiding Verpleegkunde heb ik 15 jaar als oncologieverpleegkundige gewerkt in o.a. het VUMC en AvL.

Veel vragen die voor mij in de reguliere geneeskunde onbeantwoord bleven op het gebied van de ontstaanswijze en behandeling van complicaties werden in de traditionele Chinese geneeskunde wel beantwoord. Acupunctuur kan nog zoveel meer betekenen voor mensen met complicaties die het gevolg zijn van oncologische behandelingen!

Kinderacupunctuur is een ander interessegebied. Ontstaan vanuit positieve ervaringen van acupunctuurbehandelingen tijdens ziektes van mijn eigen kinderen. Of het nu gaat om complexe ziektebeelden of een steeds terugkerende verkoudheid, ook bij kinderen kan acupunctuur bijdragen aan het hervinden van balans.

De opleiding traditionele Chinese geneeskunde heb ik gevolgd bij Qingbai. Vervolgens heb ik mij gespecialiseerd in de Klassieke Acupunctuur met een opleiding bij Peter van Kervel (Stammen en Takken).

Afspraak maken ?

Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur (NVA).