Contact

Gezondheidscentrum Limmen
Zonnedauw 2
1906 HA LIMMEN

T: 072-5053219

E-mail: info@fysiodth.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 07.30 – 18.00 uur
Zaterdag: 09.00 – 13.00 uur

GC Limmen

Gezondheidscentrum Limmen
Zonnedauw 2
1906 HA LIMMEN

Routebeschrijving

De Limmer fysiotherapeuten


De Limmer fysiotherapeuten is één van de drie praktijken van Fysiotherapie Donker, Tromp en Hilbers. Het is een moderne, dynamische praktijk die zich richt op het in gang zetten, ondersteunen en begeleiden van mensen met klachten aan het bewegingsapparaat (spieren, gewrichten, pezen en banden).

De vestiging in het Gezondheidscentrum Limmen is voor de praktijk een bewuste keuze geweest aangezien samenwerking één van de belangrijke speerpunten is van de praktijk. Samenwerking met u als patiënt, met huisartsen, specialisten en zo nodig met andere zorgverleners. Gezondheidscentrum Limmen biedt hiervoor uitstekende mogelijkheden.

Het team in Limmen bestaat uit 13 fysiotherapeuten met diverse (sub)specialisaties. Met name, algemene fysiotherapie, manueel therapie, bekkenfysiotherapie, oedeemtherapie, schouder fysiotherapie en sport blessures. Daarnaast Parkinson, geriatrische fysiotherapie en "Valpreventie". Ook bestaat de mogelijkheid van echografisch onderzoek.
We worden ondersteund door 2 secretaresses en een kwaliteitsmedewerker.

De kinderfysiotherapie wordt verzorgd door Kinderfysiotherapie Nelissen (www.kinderfysionelissen.nl). De GLI (gecombineerde leefstijlinterventie) wordt verzorgd door Cèline Neefkes (info via de balie).

Naast de individuele behandelingen bieden wij de mogelijkheid om in kleine groepen onder begeleiding van een fysiotherapeut te trainen. De praktijk beschikt over een grote oefenzaal met kwalitatief hoogwaardige fitnessapparatuur. Naast training in groepen op medische indicatie is er de mogelijkheid van medische fitness. Bij medische fitness traint u op eigen kosten maar wel in een kleine groep met intensieve begeleiding.

Fysiotherapie Donker, Tromp en Hilbers heeft naast de praktijk in Limmen ook praktijken in Heiloo en Castricum.

Voor meer informatie over de praktijk in Limmen: www.fysiotherapie-limmen.nl