Contact

Telefoon
06 52866418 (Hilde)
06 81127154 (Michelle)

Emailadres:
hilde@devoedingstuin.nl
info@devoedingstuin.nl
Adres
Gezondheidcentrum Limmen
Zonnedauw 2, 1906 HA Limmen
Bovenste verdieping
Openingstijden
Vrijdag van 08.30 – 17.30

GC Limmen

Gezondheidscentrum Limmen
Zonnedauw 2
1906 HA LIMMEN

Routebeschrijving

Wij hebben een passie voor alles wat met voeding te maken heeft. Van deze passie maakten wij ons beroep, diëtist. Wij helpen mensen met al hun vragen rondom voeding. Zo creëren wij duidelijkheid in de ingewikkelde wereld van voeding. Zonder diëten en calorieën tellen coachen wij mensen in een ongedwongen sfeer richting hun gewenste doel.

U kunt bij ons terecht voor onder andere voedingsadvies bij afvallen, aankomen, ondergewicht en overgewicht, op gewicht blijven, vegetarische voeding, veganistische voeding, diabetes type 2, verhoogd cholesterol (hypercholesterolemie), maag- en darmklachten (oa. het prikkelbare darm syndroom (PDS) en het FODMAP dieet), hoge bloeddruk (hypertensie), etc.

Vergoeding

Dieetadvisering en begeleiding wordt per jaar 3 uur vergoed vanuit de basisverzekering (4 tot 6 behandelingen), u betaalt hier eigen risico over.

Bent u aanvullend verzekerd? Dan kan het zijn dat u meer minuten vergoed krijgt. Raadpleeg in dat geval uw polisvoorwaarden voor meer informatie.

Wij werken daarnaast met de ketenzorgorganisaties HONK en HOZK. Mensen met diabetes type 2 en/of hypercholesterolemie kunnen vanuit de ketenzorg mogelijk een vergoeding buiten het eigen risico om krijgen.

Afspraak maken

U kunt een afspraak maken per mail, telefoon of klik hier voor het contactformulier.

De diëtist
Hilde Glorie  
KP nummer: 19106868689

Ons team

Onze praktijk is gevestigd in Castricum, Uitgeest, Beverwijk en Limmen. Wij zijn een team van vijf diëtisten en staan ingeschreven bij het kwaliteitsregister paramedici (KP). Wij voldoen daarmee aan de opleidingseisen van de Wet BIG. Onze diëtist Hilde is werkzaam in het gezondheidscentrum in Limmen.