Contact

Gezondheidscentrum Limmen
Zonnedauw 2
1906 HA LIMMEN

T: 072-5053219

E-mail: limmerfysiotherapeuten@fysiodwh.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 07.30 – 18.00 uur Zaterdag van 09.00 – 13.00 uur

GC Limmen

Gezondheidscentrum Limmen
Zonnedauw 2
1906 HA LIMMEN

Routebeschrijving

De limmer fysiotherapeuten


De limmer fysiotherapeuten is één van de drie praktijken van Fysiotherapie Donker, Waal en Hilbers. Het is een moderne, dynamische praktijk die zich richt op het in gang zetten, ondersteunen en begeleiden van mensen met klachten aan het bewegingsapparaat (spieren, gewrichten, pezen, banden).

De vestiging in het Gezondheidscentrum Limmen is voor de praktijk een bewuste keuze geweest aangezien samenwerking één van de belangrijke speerpunten van de praktijk. Samenwerking met u als patiënt, met huisartsen en specialisten en zo nodig met andere zorgverleners. Gezondheidscentrum Limmen biedt hiervoor uitstekende mogelijkheden.

Het team in Limmen bestaat uit twaalf fysiotherapeuten waaronder zeven manueel therapeuten, een bekkenfysiotherapeut en een oedeemtherapeut. Daarnaast bestaat er de mogelijkheid van echografie. We worden ondersteund door twee secretaresses en een kwaliteitsmedewerker. Binnen ons team zijn diverse subspecialisaties aanwezig.

De Kinderfysiotherapie wordt verzorgd door Kinderfysiotherapie Nelissen (www.kinderfysionelissen.nl) Als u een hulpvraag heeft omtrent u zoon of dochter tussen de 0 en 18 jaar oud kunt u contact opnemen. Voor contactgegevens kunt u terecht op de website.

Naast de individuele behandelingen bieden wij de mogelijkheid om in kleine groepen onder begeleiding van een fysiotherapeut te trainen. De praktijk beschikt over een grote oefenzaal met kwalitatief hoogwaardige fitnessapparatuur. Naast training in groepen op medische indicatie is er de mogelijkheid van medische fitness. Bij medische fitness traint u op eigen kosten maar wel in een kleine groep met intensieve begeleiding. Er zijn zowel groepen overdag als in de avonduren.

Fysiotherapie Donker, Waal en Hilbers heeft naast de praktijk in Limmen ook praktijken in Heiloo en Castricum.

Voor meer informatie over de praktijk in Limmen: www.fysiotherapie-limmen.nl